(7)
Toki para iadesi /Ziraat
Atmden girdigimde adiniza kayitli bir islem bulunmuyor diyor. Banka calisanlari bugun itibari ile atmden alabilirsiniz demislerdi gecen hafta. Istanbul kurasi icin konusuyorum, iadenin yatmasi zaman mi aliyor? Tecrube eden var mi?
Atmden girdigimde adiniza kayitli bir islem bulunmuyor diyor. Banka calisanlari bugun itibari ile atmden alabilirsiniz demislerdi gecen hafta.
Istanbul kurasi icin konusuyorum, iadenin yatmasi zaman mi aliyor? Tecrube eden var mi?
0
atm den normal toki iadesi sekmesinden tckn, telefon no girerek parayı çekebildim sorun olmadı. başvuruda hangi banka ibanına ödemeyi istedilerse ordan iadesini alacaksınız belki sizin de ziraat olmayabilir mi? çevremdeki bazı insanlar halkbanktan yatırdığı halde ziraatten iadesini alacak sanıyordu da :D
0
chanandler bong
(
05.05.26)
Evet, ben de öyle yaptim. Ziraate yatirdim parayi. Fakat boyle bir kayıt yoktur diyor.
0
5 gün beklemek gerekiyordu birkaç gün sonra tekrar deneyin
0
Ben sonuçlar açıklandıktan hemen ertesi gün atmden paramı geri çekebildim. istanbul.
0
Benim doğrudan hesabıma yatırılmış para. Ziraat bankası uygulamasından yatırmıştım, direkt iade olmuş. Banka hesabınız varsa onu kontrol ettiniz mi?
0
Ziraatte hesabim yok. O yuzden bana tanimlanan ibana yatirmistim parayi
0
Benim gibi sorun yasayanlar icin guncelleme yapayim. Subeye gittim, universitede ogrencilik yillarimdan kalma kredi cekerken acilmis bir ziraat hesabi varmis. Para ona gecmis. Duzenlemeleri yapti. Atmden ya da mobil bankaciliktan alabilirsiniz dedi gorevli.
Eger sizde boyle bir durum yasiyosaniz subeye danisin.
0