Giriş
(4)

Yan rezidansın jeneratör sesi

lasttrain
Merhaba arkadaşlarBütün mahallede elektrik olmasına rağmen yandaki nef rezidansının elektrikleri 14 saattir yok ve gece dahil bütün mahalle jeneratör sesiyle yankılanıyor.Bunu en etkili olacak şekilde nereye şikayet edebiliriz?Bir sonuç alabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar

Bütün mahallede elektrik olmasına rağmen yandaki nef rezidansının elektrikleri 14 saattir yok ve gece dahil bütün mahalle jeneratör sesiyle yankılanıyor.

Bunu en etkili olacak şekilde nereye şikayet edebiliriz?
Bir sonuç alabilir miyiz?
0
lasttrain
(03.05.26)
Belediye Zabıta Müdürlüğüne şikayet edebilirsiniz. Bir sonuç alabileceğinizi sanmıyorum. Bireysel değil de Yönetim olarak veya toplu müracaatla belki.
0
Mirket
(03.05.26)
kimse keyfi olarak koca rezidansı jeneratörle beslemez. elektrik birim maliyeti çok daha yüksek olacak sonuçta. bi problem vardır illaki... orada oturanlar da duyuyor o sesi kendileri de çok memnun değildir. hemen şikayet etmek yerine önce bi bilgi almayı deneyip anlayış göstermeyi düşünseniz? sırf rahatsızlık vermek için jeneratör çalıştırma ihtimalleri yok burada. sorun giderilene kadar elektriksiz mi kalsınlar? ilgilenecek ekip pazar günü çalışmamış, gelmemiş olabilir en basitinden.
0
konetsu
(03.05.26)
@ konetsu, zaruret durumunda söylediklerin doğruysa da jeneratörlerin sessiz çalışması için ses izolasyon kabinleri vb gibi dünya kadar yöntem varken, her ihtiyaç hasıl olduğunda yedi mahalleyi rahatsız etmeye pek hakları yok bence.
Şikayet edilir, bu seferlik idare edilir, sonrası için bir çözüm yoluna gidilir, diye düşünüyorum.
0
Mirket
(03.05.26)
bir sonuç alamazsınız. ancak jeneratör geçici kullanılan bir şey. bu kadar süredir çalıştırılıyorsa ve hala da uzun süre çalışacaksa bu durumu da bildirip mirket'in de dediği gibi izalasyon veya kapalı bir yere konulmasını talep edin. sorunu azaltacaktır.
0
ground
(04.05.26)
Download on the App Store Get it on Google Play
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.