Giriş
(4)

12 yılda şampiyon olamamak tuhaf değil mi?

luluki
3 büyük kulüpten biri olÇuvallar dolusu paraDevlet teşvikleriUluslararası iyi/kötü prestijMedya desteğiMilyonlarca taraftarEee sahi problem ne?
3 büyük kulüpten biri ol
Çuvallar dolusu para
Devlet teşvikleri
Uluslararası iyi/kötü prestij
Medya desteği
Milyonlarca taraftar

Eee sahi problem ne?
0
luluki
(2 saat)
Berbat yonetimler. Herhangi bir sistemin vizyonun olmamasi, hep gunu kurtarmalik transferler vs..
0
baldur2
(2 saat)
sorun, aşırı güçlü kulüp başkanları bence ali şen,ali koç ve aziz yıldırım. devlet gibi adamlar. yanlışlarını kimse söyleyemiyor. 2000 yılını baz alırsak; son 26 yılda gs 9 başkan değiştirmiş. fb ise saranı saymazsak 2 başkan değiştirmiş. gs başarısızlığı anında cezalandırıp gönderiyor. fb ise bunu yapamıyor. gs başkanlarının bir ekolü var. 1 yada 2 istisna haricinde tamamı galatasaray lisesi mezunu. abdurrahim albayrak bile koyu gs li olması ve inanılmaz maddi gücüne rağmen başkan olamıyor. fener için kıstas zengin ve güçlü olması. fb taraftarı manipülasyona çok açık, güdülmeye elverişli. yönetimler de bunu suistimal ediyor.
+3
ground
(2 saat)
Ground+1
Fenerbahçe'de bir oturmuş yapı yok, başkana bağlı. Gelen başkan kötüyse kulüp tamamen batıyor ve kim ne kadar iyi olursa olsun belli süreden sonra güçten kafayi yer, bu siyasette de böyledir.
Misal bu sene Fenerbahçe neden şampiyon olamadi? Devre arasında yaptıkları salak transferlerden. Şöyle gs'yi bulmuşken böyle saçma sapan plansız transfer dönemi geçirirsen böyle olur.
Buna ek olarak gs'yi kafan çıkarmaları lazım. Transferler belli ki gs ile de alakalı oluyor. Bence Fenerbahçe bu kısmı tamamen kafadan çıkarıp yapmalari gerekene odaklansa başarılı olur ama genel kulüp kongresi de transferi de yöneticisi de gs ile kafayı bozmuş halde.
Ben bir gsli olarak mevcut halden memnun değilim, gereksiz gergin bir futbol ortamı var ve gerçekten Fenerbahçe dalga geçmek dışında hayatımda umrumda olan bir takım değil. Ne transfer yapmışlar ne yapmışlar, benim tek olayım gs. Bunu fbliler yaparsa başarılı olabilirler.
0
logisticsmanager
(1 saat)
mentalite.

kanit: baskan degisti, futbolcular degisti, taraftar profili degisti, teknik direktor degisti.

ben bunu tarihsel psikoloji ile acikliyorum. ali sen'den sonra camia'da yayilan korkunc bir herkes bize dusman, basarisiz degiliz kibiri, biz fenerbahce cumhurriyetiyiz, istedigimizi aliriz, gs'nin elinden kapicaz vs.. gibi bir bilinc olustu. bu bilinc 20 kusur yildir beslendigi icin hic bir materyalist degisim farketmeyecek.

cozum. guclu/egolu/kibirli degil, empatisi yuksek bir baskan ve ekip.
0
buenosdias
(15 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.