Giriş
(3)

Spor ve kilo verme

duhan
Selamlar, Hafta 3-4 kere 30-40 dk tempolu yürüyüş. Haftada sadece bir gün ara vererek her akşam dambıl ile pilates yapıyorum (40 dk video) hiit cardio her akşam farklı. Ağırlıkları harekete göre değiştiriyorum. 3,4,5 kg ağırlıkları var. Çift dambıl da kilo 6 ve 8 e çıkıyor yani. 5 kg olandan tek va
Selamlar,
Hafta 3-4 kere 30-40 dk tempolu yürüyüş. Haftada sadece bir gün ara vererek her akşam dambıl ile pilates yapıyorum (40 dk video) hiit cardio her akşam farklı. Ağırlıkları harekete göre değiştiriyorum. 3,4,5 kg ağırlıkları var. Çift dambıl da kilo 6 ve 8 e çıkıyor yani. 5 kg olandan tek var.
162 cm, 62 kg (40 yaş)
Beslenmeye dikkat etmekle birlikte aşırı kısıtlamıyorum. Spordan önceki beslenmeye devam diyebilirim. Sıkılaşma var epey ama tartıya yansımıyor.
Tartının oynaması için çok sıkı diyet yapsam antrenmanı yapacak enerjim olmaz.
çok mutsuzum. Kilo basen bölgesinde bu arada.
Önerisi olan var mı?
0
duhan
(3 saat)
Çok sıkı değil, bilinçli diyet yapıp kalori say. Makro besinlerini düzenle..
Söylediklerim önerildi. Bunu nasıl yaparım diye yapay zekaya sor. O anlatır.
Sporla zayıflayamazsın, sıkılaşırsın.

Ek:

Dumbbell ile kilo vermekten bahsettiğiniz için ben sizi, burada hep saçmalayan bir üye sanmıştım. Madem o değilsiniz bir ilave yapayım. Makroları düzenlenmiş günlük diyet programını birlikte hazırladığımız birkaç kız arkadaşım, 'ben bu kadar çok yiyemem, midem almaz.' demişti. Bilinçli, hesaplı, kitaplı diyet yapmak az yemek yemek değildir.

Ayrıca sporda da belirli bir aşamaya gelince ki hiit falan yapıyorsanız, oralardasınız demektir, tartıdaki kiloya değil de vücut yağ oranınıza bakmanız ve kilonuzu değil de vücut yağ oranınızı düşürmeniz gerekir. Şu resim konuyu anlatıyordur.

scontent.fadb3-2.fna.fbcdn.net
0
Mirket
(3 saat)
2 saat deli danalar gibi koş yaktigin sadece 2-3 dilim ekmek. O yüzden orantılı ve yağ yakım odaklı beslenmek, sipor yapmak lazım. Kendinizi boşuna yoruyorsunuz kısaca
0
artıküyeolmakistiyorum
(2 saat)
Abicim bosu bosuna dertleniyorsun. Bak acik konusayim, benim kolum kadar insansin. Neyin kilosunu takiyorsun? Yaptigin hersey iyi. kendine haksizlik etme.

Basen dedigin bolge zaten en inatci yer. Herkesin derdi bu bolge. Aynen boyle devam et. Sonuc almak zaman aliyor. Tartiya falan da bakma...
0
thetruenorthstrongandfree2
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.