Giriş
(3)

Aklımda güzel bir app projesi var

havadakarada
Yapılışı zor olmaz bence ve muhtemelen buna benzer bir uygulama yok, direkt bir boşluğu kapayacak niş bir alanda. Bu sebeple düzgün pazarlama uygulanırsa başarıya ulaşır diye dusunuyorum. Özetle tecrübemi gelistiriciye aktarıp bir uygulama yaptıracağım. Yine bildiğim alan olduğu için uygun sekilde p
Yapılışı zor olmaz bence ve muhtemelen buna benzer bir uygulama yok, direkt bir boşluğu kapayacak niş bir alanda. Bu sebeple düzgün pazarlama uygulanırsa başarıya ulaşır diye dusunuyorum.

Özetle tecrübemi gelistiriciye aktarıp bir uygulama yaptıracağım. Yine bildiğim alan olduğu için uygun sekilde pazarlamasını yapacağım.

Uygulamayı hayata geçirip pazarlama için de cüzi bir meblağ ayırabilecek, sonrasında ise bana her sene gelirden mesela %25 pay verecek şekilde bir yerle anlaşarak hayata geçirmek mümkün olabilir mi? Böyle işleyen bir hizmet/sistem var mı? Tamamen mantıki soruyorum bu alanın içinde olmadığım için.
0
havadakarada
(2 saat)
Bu arada uygulama doğrudan ücretli olacak 1 deneme kullanımı harici. Jeton yukleme gibi yükleyip kac hakkı varsa o kadar kullanacak. Devamı icin tekrar yukleme yapacak vs. Sadece uygulama kullanımına yönelik bir proje degil yani doğrudan gelir getiren bir yapı.
0
🌸havadakarada
(2 saat)
App yerine mobil uyumlu website de olabilir.
0
🌸havadakarada
(2 saat)
niye siz yapmiyorsunuz uygulamayi? en azindan bunun musterisi oldugunu, product-market fit'i gosterecek basit bir versiyonu ai asistanlari da kullanarak siz yapmadiktan sonra bu isi ciddiye alacak kimsenin bu sartlarda calisacagini sanmam.
0
ghilleinthemist
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.