Giriş
(2)

Tek sayfalık reklam amaçlı broşür bastıracağım Ankarada

mete kudur
Merhabalar, dönercilerin bastırdığı gibi; duvarlara ve ağaçlara asmak için reklam afişleri(1 sayfa a4 formatında) bastıracağım. Uygun fiyatlı neresi var biliyor musunuz ? 50-100 adet.
Merhabalar, dönercilerin bastırdığı gibi; duvarlara ve ağaçlara asmak için reklam afişleri(1 sayfa a4 formatında) bastıracağım. Uygun fiyatlı neresi var biliyor musunuz ?

50-100 adet.
0
mete kudur
(3 saat)
50-100 broşür için baskı yapılmaz, kuşe kağıda renkli çıktı alınır. baskı yapan yerlere gittiğinizde de böyle söylerler size (ya da hiç bilgi vermeden direkt çıktı alırlar). bu yüzden büyük ozalitçilerden birine (kızılay'da meşhur gür ozalit vardı hatırladığım) yaptırabilirsiniz. isterseniz kızılay yakınlarında yeşil matbaa var, f/p yerdir. isterseniz buradan ve ozalitçilerden fiyat alıp karşılaştırın.
0
shadowfollower
(2 saat)
www.baskimnet.com
uygun fiyatlı, gidip kendin alırsan kargo da ödemiyorsun.
tasarımı online yapıp, sipariş verebilir, var olan tasarımı basıma gönderebilirsin.
0
erty_ksk
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.