(3)
insanlar nasıl bu kadar foto çekilebiliyor ?
dedim dedim de kime dedim
haftada en az 10-20 foto yükleyen var, benim çevremde bir tane bile foto çekilelim diyen çok, kimsenin aklına gelmiyor. beni şuradan çek demek de aklıma gelmiyor.bir yere gidiyorsunuz ve 10. dakikadan itibaren artık foto çekilme zamanı sen beni 20 kere çek ben seni 20 kere çekeyim falan mı diyorsunu
haftada en az 10-20 foto yükleyen var, benim çevremde bir tane bile foto çekilelim diyen çok, kimsenin aklına gelmiyor. beni şuradan çek demek de aklıma gelmiyor.
bir yere gidiyorsunuz ve 10. dakikadan itibaren artık foto çekilme zamanı sen beni 20 kere çek ben seni 20 kere çekeyim falan mı diyorsunuz?
bu süreç nasıl işliyor?
-1
dedim dedim de kime dedim (
7 saat)
valla nasıl işliyor bilmiyorum ama bir şey yaşadığını göstermezsen kanıtlayamazsın. ne kadar zevk aldığını göstermek için 20 tane çekilmen lazım. bence mantıkları bu. hadi çekildin yüklemesini nasıl yapıyorlar onu hiç anlamam. o kadar boş zamanım olsa başka şeyler yaparım.
0
Beş on sene önceye kadar ben de çok severdim ve Instagram kullanıyordum..instagramin cilki çıkınca ve hesabı kapatınca fotoğraf çekme ihtiyacım da yok oldu birden. Şimdi sokakta vs yürürken hoşuma giden kareleri çekiyorum çok beğendiğim olursa da wp durumda tek tük paylaşıyorum o kadar.
Onun dışında turistik gezi yapılan yerde de bir motivasyon oluyor özellikle beraber gidilen grupta herkes fotoğraf çekilmeyi seviyorsa. Ama bu defa da gezmenin keşfetmenin tadını çıkaramıyor insan. Dediğin gibi oluyor bir kişi güzel bir yer keşfediyor orada foto çekiliyor peşinden diğerleri de aynı yerde aynı pozu istiyor. Onlarca güzel yerin olduğu yere gidilmisse de fotoğraf işi hiç bitmiyor.
0
türkiyeyi bilmiyorum ama yurtdışında bir çok arkadaşımla haftasonları biryerlere gidip foto çekiliyoruz. bu bazen bir tapınak, başka bir ülke, cafe veya gampling yerleri oluyor.
çünkü eve kapanıp ekşide takılacağımıza veya youtubeda başkalarının hayatını izleyeceğimize kendimizi özel ve değerli hissetmek için anı biriktiriyoruz.
türkiye gibi gittiğimiz yerler sigara dumanı ve gürültülü olmadığı için de epey keyif alıyoruz.
mutlaka en az 1 foto atmam gerekiyor instagrama her ay. kendimi mutlu etmek ve egomu beslemek için koyduğum bir personal goal.
-1