Giriş
(1)

Airpods 4 anc kulaklık neden böyle?

Unde bach canim
Kulaklığın fokunmatiği hiç hassas değil tek parmakla vurmak yeterli gelmiyor, iki parmakla biraz sıkmak lazım. Bu benim ilk airpodsum amazon uk üzerinden amazon satıcısından aldım. Seste falan sıkıntı yok mikrofon çok iyi ama Daha dandik kulaklıklarımda bile dokunmatiği çok daha hassastı
Kulaklığın fokunmatiği hiç hassas değil tek parmakla vurmak yeterli gelmiyor, iki parmakla biraz sıkmak lazım. Bu benim ilk airpodsum amazon uk üzerinden amazon satıcısından aldım. Seste falan sıkıntı yok mikrofon çok iyi ama Daha dandik kulaklıklarımda bile dokunmatiği çok daha hassastı
0
Unde bach canim
(12.04.26)
Normal çünkü dokunmatik değil, kuvvet ölçer var. Öyle tasarlanmış yani. Dokunmatik olunca kulaklığı düzeltirken falan yanlışlıkla ileri geri yapabiliyor, bu daha sağlıklı çalışıyor ama kişiye göre değişir tabii.
+1
orient blue
(12.04.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.