Giriş
(1)

Kazaya sebebiyet veren araç

duyuruuser
Geçen hafta motorla işe giderken iş yerinin hemen önünde, ara sokakta karşıdan yüksek hızla gelen araç sıkıştırdı, sağ tarafa demire vurdum motoru, araba durmadı gitti. bende maddi hasar oluştu. o an peşinden gidemedim. kameranın çekmediği yerde meydana geldi. kamera kaydım da yok maalesef.Bugün ayn
Geçen hafta motorla işe giderken iş yerinin hemen önünde, ara sokakta karşıdan yüksek hızla gelen araç sıkıştırdı, sağ tarafa demire vurdum motoru, araba durmadı gitti. bende maddi hasar oluştu. o an peşinden gidemedim. kameranın çekmediği yerde meydana geldi. kamera kaydım da yok maalesef.

Bugün aynı adam benden 5 dakika önce geçmiş iş yerinin güvenliği söyledi

bu durumda benim yapabileceğim bir şey var mı? sonradan tutanak tutabilir mi. ya da şikayetçi olsam bişey çıkar mı?
0
duyuruuser
(2 saat)
kanıt yok ve üstünden zaman geçmiş. bildiğim kadarıyla sonradan tutanak tutulmuyor. adamı durdurup, üstüne hatasını kabul ettirip, zararı tazmin etmeyecekseniz, bence bişey çıkmaz. geçmiş olsun.

benzer şekilde beni sıkıştırdılar; arabayla motorun arasında ayağım kaldı (aracın burnu dokunduğunda dengem kaybolunca ayağımı yana açmışım; bu sayede devrilmedim ama ayağım sıkıştı). sürücü kadınla göz göze geldik, "çok özür dilerim, bişey yok inşallah" vs dedi (hayvan gibi son model bir cip ve 20'li yaşlarda türbanlı abla kombinasyonu). ben de "sağa çekin, ayağım kırıldı galiba" dedim, ki motor çizmesine rağmen o kadar canım yandı. ben kenara çekerken, kadın bastı gitti. hemen yolun karşısındaki dükkandan bi kaç adam koşup geldi; "olayı gördük, yarın uğrayın kamera kaydını alın" dediler. ertesi sabah görev sebebiyle yurtdışına çıkacağımdan peşini bıraktım. eve gidince ayağım davul gibi şişmeye başladı. acile gittim, muayene oldum derken sabahı ettim (bu arada kaza dediğinizde hastane polisi geliyor ve şikayetçi olup olmayacağınızı soruyor). kırık yoktu ama üstüne 12 saat uçuş da yapınca ödemi bir aya yakın geçmedi.
benim yapmam gereken de, olay yerine ambulans çağırıp, polise şikayetçi olmaktı. sağlam bir beddua ettim, umarım çıkmıştır kendisinden.
0
lil siztah
(40 sn)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.