Giriş
(1)

IPL cihazının kendini yakması/eritmesi

konetsu
normal mi acaba bu? https://i.imgur.com/mwJ3195.pngüst tarafta bu seviyede bir yanma yok, daha hafif https://i.imgur.com/0Tjvg7M.pngkraterleşmiş durumda alt taraf, tamamen tümsekli çukurlu 1mm'ye kadar alçalmış erimiş bölgeleri var. kullandıktan sonra izopropil alkol ve kulak çubuğuyla filan temizli
normal mi acaba bu? i.imgur.com
üst tarafta bu seviyede bir yanma yok, daha hafif i.imgur.com

kraterleşmiş durumda alt taraf, tamamen tümsekli çukurlu 1mm'ye kadar alçalmış erimiş bölgeleri var. kullandıktan sonra izopropil alkol ve kulak çubuğuyla filan temizliyorum, kullanmdan önce de kılları kısaltıyorum yani orada kalan kıl yanarken plastiği yakıyor gibi bir durum yok. beyaz plastik nasıl eriyecek kadar ısınabildiyse bu hale geldi daha 15000 atım filan yapıldı.

hala çalışıyor ama ne kadar dayanacağı konusunda bi şüpheye düşürdü, bir de plastik bu eriyen bölgelerde koyulaştığından daha çok ışık soğurup hem daha hızlı erime hem de cihazın etkinliğini olumsuz etkileme durumu yaşatabilir sanki?
0
konetsu
(3 saat)
beyaz plastiğe inene kadar hafifçe kazıyarak temizlemekte fayda var. zamanla orada biriken kir-yağ vs ışığı soğurabilecek herhangi birşey birikmiş. gözle koyu görünmüyor olsa bile o dalgaboyları için ışığı emebilir. aletin elektroniğiyle alakalı bir sorun olmaz.
ama sonuçta içinde bir xenon tüp var 15.000 atım sonra performansını epey kaybetmiştir.
0
orpheus
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.