(5)
Ohrid ve Tiran nasıl yerler?
Uzaktan çalıştığım için ayda birkaç hafta vizesiz yerlere uzaktan çalışıp azıcık da gezmeye gidiyorum. Bu iki şehri bu açıdan değerlendirirseniz ne söylersiniz? Günün bir kısmını evde, bir kısmını kafede çalışarak geri kalanını da yürüyerek, belli başlı yerleri gezerek geçirmelik, güvenli, bütçe dos
Uzaktan çalıştığım için ayda birkaç hafta vizesiz yerlere uzaktan çalışıp azıcık da gezmeye gidiyorum. Bu iki şehri bu açıdan değerlendirirseniz ne söylersiniz? Günün bir kısmını evde, bir kısmını kafede çalışarak geri kalanını da yürüyerek, belli başlı yerleri gezerek geçirmelik, güvenli, bütçe dostu yerler midir? Tek başıma seyahat ediyorum, abuk sabuk her yerde flört etmeye çabalayan tiplerle karşılaşır mıyım? Tiflis'te bu modelden bayağı çektim (güzel ya da genç değilim, sinyal vermiyorum).
Teşekkürler.
0
Tiran'a gitmedim bilmiyorum.
Ohrid'de birkaç saat geçirdim, çok güzel bir şehirdi. Nisan ayında oradaydım, pek insan olmadığından ortalık sessizdi ama Mayıs ayıyla birlikte cıvıl cıvıl olacağı belliydi.
abuk sabuk her yerde flört etmeye çabalayan tipler karşınıza çıkar mı bilmiyorum. Fakat tek başına gidebilecek şehirlerden biridir Ohrid.
0
put it in your appropriate place
(
06.04.26)
Tiran biraz tırt bir yer gibi geldi bana. Ohrid baya güzel, tipik Osmanlı şehri. gölü de var, ama epey küçük.
ohrid için güzel bir belgesel:
www.youtube.com
0
but that was just a dream
(
06.04.26)
Etrafımda Ohri'yi görenler genelde "mutlaka görün" diyorlar. Benim gidilecek yerler listemde.
0
Tiran'ı ben vizesiz olduğu için tercih etmiştim , kötü yorumlara rağmen 2 yıl önce gittim . sonra çok beğendim geçen yaz yine gittim . hatta kampanyadan bilet aldım mayıs ayında tekrar gideceğim . çok sevimli , güzel bir şehir ; yemekleri güzel insanları iyi . oteller , cafeler barlar her yer aşırı temiz . arnavutları çok severim izmir'de bütün komşularımız arnavuttu ve çocukluğum onlarla geçmişti . abartı titiz temiz düzenli insanlar.
mayıs'ta diğer şehirleri sarande ksamil falan dolaşacağım .
0
geçen hafta Tiran'daydım. Trafiği berbat, şehir merkezinde birkaç cadde hariç yollar tarla gibi, sokaklar daracık. 3 şeritli bir caddenin orta şeridinde park etmiş bir arabaya rastlayınca insan "nereye geldim" diye sorguluyor. Üsküp, Ohrid, Priştina daha güzel şehirler. Ama doğru mevsimde gitmek lazım Ohrid istiyorsanız. Biz yağmurdan gözümüzü açamadık, çok keyif alamadık o yüzden. Daha önce yazın gittim, harikaydı.
0