Giriş
(2)

Atinada 2 Gece

kondansator
selamlar, atinada monastirakiye 800m mesafede korinis de kalacağım. sakızda rezervasyonsuz karşıma çıkan heryerde oturabiliyordum. atinadada da bu konfora sahip miyizdir? tabi hedeflediğim yerler lüksü degil lezzeti vaad eden ufak, uygun tavernalar. nereye gideyim, neler yapayım yemeli içmeli?
selamlar, atinada monastirakiye 800m mesafede korinis de kalacağım. sakızda rezervasyonsuz karşıma çıkan heryerde oturabiliyordum. atinadada da bu konfora sahip miyizdir? tabi hedeflediğim yerler lüksü degil lezzeti vaad eden ufak, uygun tavernalar. nereye gideyim, neler yapayım yemeli içmeli?
0
kondansator
(02.04.26)
akşam yemeği için gidecekseniz rez şart. gündüz müsait oluyor. biz direkt kapıdan karamanlidika ya gittik mesela akşam 7 ye kadar müsaitiz demişlerdi, erken gitmiştik çok iyidi. birdman var uzakdoğu grill bar, orayı da çok sevdik bence gidilmeli ve rez şart. onun dışında gece bar için line'ı öneririm ve the bar in front of the bar gayet iyi ve lezzetli. klimataria'da duyulmuş ve yüksek puanlı bir yer, gitmek istedik ama yer olmadığı için buraya gidememiştik. sokaklarda gezerek de çok güzel yerler bulunabiliyor ya.


bu arada karamanlidika'ya giderseniz burası aynı zaman bir şarküteri ve her masaya pastrami ikram ediyor. aşırı lezzetli ve çok çok ucuz. çıkarken vakumlu olarak alıp getirebilirsiniz. biz 250g aldık pişman olduk keşke daha fazla alsaydık diye.
+1
zozjotejmnk
(02.04.26)
Atina gayet güvenli, rahat bir yer. Gece 2'de bile -çok düşük profil bir yerde değilsen- rahat rahat yürüyorsun. Birden fazla kez deneyimledim.

Traditional Tavern Stamatopoulos küçük ve lezzette iddialı bir yer ama rez gerekiyor, gitmeden yaptırın mutlaka.
+1
bradshaw
(03.04.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.