Giriş
(3)

uzun yaşamak

deranzo1
overrated değil mi? hele sevdiğin insanlar hayvanlar göçtükten sonra. dünya'da ben napıyorum burada hissi hasıl olmuyor mu?
overrated değil mi? hele sevdiğin insanlar hayvanlar göçtükten sonra. dünya'da ben napıyorum burada hissi hasıl olmuyor mu?
+1
deranzo1
(4 saat)
doğru.
andropozdan sonrası lüzumsuz.
0
yurtsuz john
(3 saat)
Ölümü bilmediğim için, yaşamı gereksiz yüceltmiyorum.
0
gobekliraki
(3 saat)
dedem 98 yaşında covidden öldü. yakın yaş olarak çevresinde 2 kız kardeşi ve bir erkek kardeşi sağdı. erkek kardeşi 96 yaşında öldü yakınlarda. kız kardeşinden biri yatalak. genleri güzel de hayat zor ve çoğu zaman kötü. durumumda iyileşme olmazsa o kadar uzun yaşamak ister miyim ben soru işareti.
0
rain when i die
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.