Dış hat uçuşlarda Pegasus gibi indirim yapıyor mu, yani yüzde 10-20-30 ne olursa bir kampanya kültürü var mıAğustos ayındaki bir uçuş için bilet bakıyorum, Nisan ayına göre 2 kat daha pahalı. Normal fiyatı bu mu yaz olduğu için diyeceğim ama bazı günler gene uygun Ağustos ve temmuz. Almak için Her t
Dış hat uçuşlarda Pegasus gibi indirim yapıyor mu, yani yüzde 10-20-30 ne olursa bir kampanya kültürü var mı
Ağustos ayındaki bir uçuş için bilet bakıyorum, Nisan ayına göre 2 kat daha pahalı. Normal fiyatı bu mu yaz olduğu için diyeceğim ama bazı günler gene uygun Ağustos ve temmuz. Almak için Her türlü bekleyeceğim gerçi ama merak ettim
0
`Hangi ulke olduguna bagli, Agustos doneminde okul yaz tatili baslangici bitisi vs olabiliyor, bu nedenle oyle ozel donemler cok pahali oluyor. Genelde fazla dusus olmaz o donemlerde.
0
dönem dönem destinasyona bağlı promosyonlar oluyor ama genelde biletleme dönemi çok önce oluyor ve kısa bir süreliğine açıyorlar.
0
Agustos ayi yüksek sezon ve thy su anda körfez havayollarinin ucus kisitlamasi sebebiyle baya is yapiyor. Indirim normalde yapmazlar, simdi hic yapmazlar.
0
kuehles blondes
(
27.03.26)
Petrol fiyatları yüzünden fiyatlar katlanmış durumda. Yerinizde olsam savaş durulup petrol fiyatları düşene dek bilet almazdım. Her rotada olmayabilir ama bir yıldır falan benim uçtuğum rotada fiyatlar bilet baktığınız güne ve uçuş gününe göre 1 ile 4 birim arasında değişebiliyor. Artık 4 kat zam mı dersiniz, %75 indirim mi o size kalmış. İndirim politikaları değişiyor, bir dönem sabit fiyat oluyordu, sonra ara ara kısa süreli büyük indirimler yaptıkları bir dönem oldu, şimdi ortaya karışık takılıyorlar. Diğer rotalar böyle olmayabilir, tekrar edeyim.
0