[]

bilgisayarda süslü püslü mektup yazabilir miyim?

bir mektup gibi düşünün. küçük veletler bakacak. o yüzden direkt word'de yazsam eğlenceli olmaz. hani şu süslü mektuplar olur ya, kenarında gül mül falan olur. öyle bi format mı ne diyonuz, öyle bi şey var mı? yazayım, kenarı öyle süslü olsun.

ps: cümlelerin hepsini bi çırpıda okuyunca bi şey ifade ediyor.


 
PowerPoint'te yaz, WordArt vardı ona bir bak. Çeşitli yazı sitillerini dene.

PS: cümlelerin hepsini bi çırpıda okuyunca bi şey ifade ediyor.
  • apc  (25.07.10 01:22:01) 
word'deki

kenarlıklar ve gölgelendirme + fligran olayı işini görür.
  • cruex  (25.07.10 01:22:24) 
cevaplar süper.
ama "şunu yap" yerine, anneanneye anlatır gibi, step step anlatsanız :( word art'ı açtım, mord'e de baktım ama istediğim şey yazı stilinden ziyade, etrafında ağaç-kelebekler, balık falan olsunç renkli runklu. o figürleri teker teker bulup yapıştırmaktansa, hazır bi form var mıdır dediydim..

edit: ya ferman şeklinde bi word tasarımına bilem razıyım şu an :(
  • lovemyself  (25.07.10 01:24:41 ~ 01:42:29) 
office 2007 kullaniyorsaniz bir suru hazir sablon var. eski officelerde de var gerci. 2007 de ctr+o yaptiginizda sablonlari gorebilirsiniz.


  • mat couthon  (25.07.10 01:50:22) 
ctrl+o'da bilgisayarın c diskinde bir yer gösteriyor ve bende orası boş. yani, resim falan göremedim.


  • lovemyself  (25.07.10 01:54:11) 
" Biçim menüsünden, önce Kenarlıklar ve Gölgelendirme'yi, sonra Sayfa Kenarlığı sekmesini tıklatın.
İstediğiniz seçenekleri değiştirin.
"
office.microsoft.com
  • edip  (25.07.10 01:59:04) 
@edip, çok teşekkürler. fakat, çocuklar küçük ama veliler çok bilinçli. hani, o özellikle küçük bir resim kenarlık olarak kullanılıyor. bu basit kaçar veli için. hiç uğraşmamışım gibin. ki, uğraşmadım hakkaten.

@cruex, emeğin için ne kadar teşekkür etsem az. uğraşıp bi de rapid'e yüklemişsin. biraz daha karışık bir format istiyordum ben. demek ki word'de olmayacak bu iş. Allah muratlarını kabul etsin :)
  • lovemyself  (25.07.10 02:07:29 ~ 02:17:19) 
eğer mektubunuz özel değilse bana yollayınız, ben kağıdını photoshopta hazırlar, yazıyı üzerine koyarım.


  • ruhibirbanyo  (25.07.10 12:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.