Giriş
(4)

schengen için cover letter zorunlu mu?

stefano
İstenen belgeler arasında cover letter görmediğim için eklemedim. Birkaç yerde önemli demişler. Bu yüzden red alır mıyım sizce?
İstenen belgeler arasında cover letter görmediğim için eklemedim. Birkaç yerde önemli demişler. Bu yüzden red alır mıyım sizce?
0
stefano
(3 saat)
Ben her seferinde yazıyorum, kurumsal sebeblerle gitmediğim için gezmek görmek istediğim yerleri neler yapmak istediğimi anlatma gereği hissediyorum. Zorunlu olduğunu düşünmüyorum fakat bence etkisi var. Umarım alırsınız bu arada. Nereye başvurdunuz onu sorabilir miyim?
0
herseysoyledigimgibioldu
(2 saat)
değil. hiç yazmadım. bence etkisi yok. olsa isterlerdi :D
0
jülsezar
(2 saat)
değil bu yüzden red almazsın. belki okurlar diye yazıyoz işte
0
jelly bear
(2 saat)
Ben Bulgaristan için yazıyorum, okuyorlarmiş mutlaka yazın demişti firma.
0
sinematikcrop
(53 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.