(11)
Skoda Fabia almak mantıklı mı?
Merhaba, 1.1 milyon civarı parayla otomatik Skoda Fabia almak mantıklı mı? 2018 model 1.0 Greentec Style için soruyorum özellikle."O paraya o alınmaz, bunu al" şeklindeki önerilerinize de açığım. Teşekkürler şimdiden.
Merhaba, 1.1 milyon civarı parayla otomatik Skoda Fabia almak mantıklı mı? 2018 model 1.0 Greentec Style için soruyorum özellikle.
"O paraya o alınmaz, bunu al" şeklindeki önerilerinize de açığım. Teşekkürler şimdiden.
0
o fiyatlara, temiz golf ya da polo alabilirsin. ama temizse km'si azsa alabilirsin.
-2
2018 o para etmez bence.
0
Sadece Dsg şanzımandan dolayı bile alınmaz.
0
Dsg problemleri belli bir yıldan sonra düzelmemiş mi hocam?
mimikikili
0
Almayı düşündüren ilan da şuydu, daha ayrıntılı bilgi verebilir:
borusannext.com
0
2020 fabia var bende. Bir arabadan beklentin yüksek değilse alınır bence.
0
1.5'a c5 aircross sattım birkaç ay önce 2020 model, efsane araçtı. şimdi fiyatı artsa 1.6 olsun, tavsiye ederim
0
Kasko değeri 911 bin. Yani kusursuz olsa ederi bunun altında olmalı. Hasarı da var, 800 bile pahalı bence. O da dsg problemsiz olanlardan ise. Ben almazdım açıkçası.
0
fabia vw grubunda fiyatına göre en dolu araç oluyor. ancak satması zor. o fiyata riske girilecekse fabia olmamalı.
0
15 gün kadar önce bir arkadaşımıza 2024 model 14.000 km'de evolution paket clio aldık, 1270 bin tl'ye kazasız temiz bir araçtı. hem km hem model yılı itibariyle böyle birşey daha mantıklı bu araca göre. ikinci eli de daha kuvvetli.
0
Arac pahali, piyasasi da cok dusuk. Cok zor satarsiniz. Km si 65 bin. Ilk sahibinin nasil kullandigini bilmiyoruz. 100 binde sanziman elinizde kalabilir. Ikinci el alicaksaniz, riske girmeyin 1 tane japon alin.
0