Giriş
(2)

benzinlikteki kahveler

dedim ben sana
geçen bayram dönüşü shell'deki kahve makinasından cappuccino aldım. resmen ısıtılıp köpürtülmüş süt içtim. asla kahve tadı gelmedi. kahve dünyasının kahvelerini kullanıyorlarmış güya. rezaletti gerçekten. kahve gurmesi falan da değilim ama kahve tadı gelsin isterim içtiğim kahvede. deneyip memnun ka
geçen bayram dönüşü shell'deki kahve makinasından cappuccino aldım. resmen ısıtılıp köpürtülmüş süt içtim. asla kahve tadı gelmedi. kahve dünyasının kahvelerini kullanıyorlarmış güya. rezaletti gerçekten. kahve gurmesi falan da değilim ama kahve tadı gelsin isterim içtiğim kahvede. deneyip memnun kaldığınız var mı? teşekkürler
-1
dedim ben sana
(2 saat)
Kahve dünyasının kahveleri de kötü ki...
Makinelerin ayarları yanlıştır, ben shell'den aldım birkaç kez beklediğimden iyiydi. Çekirdekler ne kadar taze, makineler ne kadar sık temizleniyor gibi durumlar var. O yüzden sütsüz seçeneklere yönelmek lazım.

Sbx'ın makinelerini kullanıyor bazı tesisler, oradakiler daha iyi.
0
Bruce
(1 saat)
Ben Shell'in kahvelerini beğeniyorum. Özellikle oradan almaya çalışıyorum çoğunlukla
0
umutt
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.