Giriş
(4)

Türkiye dünya kupasına katılabilir mi?

yazar yazmaz yazan yazar
1.83 oranı var iddaa'da. bana çok temiz geldi hiç illegale bulaşmadan değerlendireyim diyorum ama sürpriz olur mu? romanya'yı rahat yeneriz de 2. maç deplasman slovakya olursa zorluk çıkarabilirler. adamlar kendi sahasında almanya'yı bile yenmiş.
1.83 oranı var iddaa'da. bana çok temiz geldi hiç illegale bulaşmadan değerlendireyim diyorum ama sürpriz olur mu? romanya'yı rahat yeneriz de 2. maç deplasman slovakya olursa zorluk çıkarabilirler. adamlar kendi sahasında almanya'yı bile yenmiş.
0
yazar yazmaz yazan yazar
(3 saat)
Dünya kupasına katılan tüm oyuncular belli bir seviye üzerinde futbolculardır, burdan yola çıkarak katılımın tamamen o anki psikoloji ve ruh haliyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Motive olan kazanır.
0
va
(2 saat)
gideriz.
0
koela
(2 saat)
kosova gelirse deplasmanda çok gergin olur.
0
mikahakkinen
(1 saat)
Santraforsuz oynadığımız için oyunumuz deplasmana daha yatkın. Bence Romanya maçı daha zor geçecek hele ilk yarı gol gelmezse strese girer bizimkiler, diğer tarafta kim gelirse gelsin kazanırız.
0
iwasbornonamountainside
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.