Giriş
(5)

Kötü bir boyun tutulması

egerbiryolcu
Nasıl becerdim bilmiyorum ama çok kötü bir boyun-ense tutulması/ağrısı yaşıyorum. Kas gevşetici sürdüm yapabileceğim bir bu var ekstra kas ağrıları için ağrı kesici hap ise yarar mi en azından bu geceyi hafifletecek ne yapılabilir:/Sebebi tahminimce; dün İstanbul'da bayram ziyaretine gittim ve bugün
Nasıl becerdim bilmiyorum ama çok kötü bir boyun-ense tutulması/ağrısı yaşıyorum. Kas gevşetici sürdüm yapabileceğim bir bu var ekstra kas ağrıları için ağrı kesici hap ise yarar mi en azından bu geceyi hafifletecek ne yapılabilir:/

Sebebi tahminimce; dün İstanbul'da bayram ziyaretine gittim ve bugün de eve döndüm. Hem gidiş hem dönüş üç buçuk saat sürdü. Hem gidiş hem dönüşte otobüs arıza yaptı ve özetle ben bu arızalar ve yeni otobusun gelmesini beklemek yüzünden bir bir buçuk saat dışarda soğukta kaldım. Bilenler bilir iki gündür hava da kiştan beter.

Uyurken aksi bir hareket yaptim mi bilmiyorum. Dün ilk yolculuk sonrası akşam hafif başlamıştı. Gece uyudum uyandım evime döndüm bir iki saat önce çok şiddetlenmeye başladı. Hiçbir tarafa çeviremiyorum yastığı yüksek tutup yaslanmak zorunda kaldım. Çünkü normal yatamiyorum. Bunun dışında aşağıya bakarken bile sızlama yapıyor. Ama dogrulmam gerektiğinde çok canım yanıyor. Gittikçe kısıtlanıyor hatta en ufak hareketleri bile yapamaz duruma geldim.
0
egerbiryolcu
(3 saat)
2x ağrı kesici. Her türlü ise yarar
Sıcak duş
Sıcak su torbası
+1
artıküyeolmakistiyorum
(3 saat)
tansiyon olabilir mi?

tansiyon aleti varsa ölçüm yapın. düşün tansiyonun yüksek olması baş ağrısı boyun ağrısı yapabilir.
-1
sivri sinek
(3 saat)
@sivti sinek yine bir olcerim ama zannetmiyorum çünkü sanki bir şey olmuş da kırılmış gibi bir ağrı. Yani halsizlik veya normal kas agrusi gibi değil. Çok can yakici
0
🌸egerbiryolcu
(3 saat)
Kas burkulması aynısı kayincoda var. Şaka şaka bende de var ve oluyor :(
0
artıküyeolmakistiyorum
(2 saat)
Şimdi açık eczane var mıdır yakınında bilemiyorum ama böyle durumlar için, sorun sadece kas ağrısıysa, ben adeleks alıyorum. Bi de o bölgeyi sürekli sıcak tutmanı tavsiye ederim, bana çok faydası oluyordu. Genelde masaj yapmadan o bölgeye ben ağrıdan tamamen kurtulamıyorum.
0
truf
(11 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.