istanbuldan çanakkaleye giderken yol üzeri kahvaltı nerede yapılır
boo
kuzey otobanından kaptırıp çanakkaleye gideceğim. yoldan sapmadan iyi bir kahvaltı dinlenme tesisi de olur 3-4 dakikalık sapma da olur var mı öneri?
kuzey otobanından kaptırıp çanakkaleye gideceğim. yoldan sapmadan iyi bir kahvaltı dinlenme tesisi de olur 3-4 dakikalık sapma da olur var mı öneri?
0
boo (21.03.26)
Tekirdağ'a gelmeden yol üstünde trak restoran. biraz geç kalmış olabilirim : )
0
co2s2
(21.03.26)
Gelibolu'ya ugrayin. Çarşısındaki her yerde yapabilirsiniz
0
evimin paspasi
(21.03.26)
biz hep UNAL peynircilikte duruyoruz. tostu, cayi harika. bahcesi var. peynir kalitesi yuksek, ozellikle dil peynirini mutlaka oradan aliriz. Camiatik Mh. Londra Asfaltı Cd. No: 73, Tekirdağ Türkiye
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler
basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.