[]

rapidshare beni premium yaptı!!

ya ben bu zımbırtıdan çok anlamıyorum. ama son birkaç gündür epey bi şeyler indirdim rapidshare'den. free user şeysini kullanıyorum, bekletiyor haliyle. yavaş oluyor, arada bekletiyor falan, ama nema problema. internet de sınırsız.

lakin biraz önce, tam bi dosyayı indireceğim yine, pat diye, "sizi premium yapalım, hem de ücretsiz" dedi. mailimi verdim felan. e şimdi hesap kullanılıyor gibi. indireceğim lakin, dedim ki, bi kıllık olmasın bu işin içinde? kaşım-gözüm hatrına mı, "eeh yeter bea, al ne yükleyeceksen, çek git" şeklinde mi, beni alıştırmak için mi, yoksa para sızdırmak için mi yaptı bunu rapidshare? bi yanlışı olmasın?


 
premium üyelikler ücretsiz artık.
para verip rapids alman lazım. almazsan free olarak devam edebilirsin.

  • sutlu nescafe  (24.07.10 22:32:47) 
Valla beni de yaptı, sanırım bir süreliğine premium olduk.
O değil de bir puştluk var bu işte, çözemedim.

  • apc  (24.07.10 22:32:53) 
para verip rapids alman lazım ne demek? yani, şimdi kullanmayayım mı bu premium üyeliği? ben hiç anlamamak bu işlerden..


  • lovemyself  (24.07.10 22:39:40) 
premium hesap almak ücretsiz artık da premium üyeler gibi indirebilmek için yine para istiyor kontör alır gibi para verip bir süreliğine kontör gbin bşi alıyorsunuz. yine paralı yani. sadece hattı bedavaya almış gibi düşünün :)


  • olkol  (24.07.10 22:39:52) 
istesende kullanamazsın zaten. para verip rapids satın alacaksın.

rapidshare çok değişti. yakında link bulamazsak şaşırmayalım.
  • sutlu nescafe  (24.07.10 22:54:43) 
öyle değişti ki artık yüklenen dosyaların indirilmesinden puan = uzatma alınamıyor :(


  • jesterdvine  (24.07.10 23:44:27) 
ya o zaman bir şey sorayim. uploader ların boyle zaman harcayip yuklemesindeki tek neden rapidlerini uzatmalariydi. herifin şimdi hiçbir çıkarı yoksa neden rapid i kullansın.


  • rakim efendi  (25.07.10 14:27:38) 
demek ki rapid artık tertemiz kalmak istiyor..
olayın döndüğü platformlardan belli, millet rapide haklı olarak sırt çeviriyor.

  • jesterdvine  (25.07.10 14:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.