Giriş
(1)

Her gün işe takım elbise giymek

wallcan
Sevgili corporate dünyanın köleleri dostlarım, ne giydiğimin mühim olmadığı bir rolden , merkezde, daha üst düzey her gün takım elbise giymem gereken bir role evriliyorum. Elimde damatlık ve daha smart casual ürünler harici bir adet yine daha takımım var ama eskidi zaten.Nasıl bir rotasyon izliyorsu
Sevgili corporate dünyanın köleleri dostlarım, ne giydiğimin mühim olmadığı bir rolden , merkezde, daha üst düzey her gün takım elbise giymem gereken bir role evriliyorum.

Elimde damatlık ve daha smart casual ürünler harici bir adet yine daha takımım var ama eskidi zaten.

Nasıl bir rotasyon izliyorsunuz, kaç takım kaç gömleğiniz var? Nereden alıyorsunuz?

Bir de ben beli açılan biriyim o gömlek lise hayatından beri hiç orada düzgün durmadı, günün sonunda çapulcu gibi durmamak için tiyolarınız varsa alırım.
0
wallcan
(2 saat)
10 tane gömleğim var. %100 pamuklu olan herhangi bir markayı alıyorum. polo da var tudors da.

regular fit kesimin beli bol olur. pantolonun içine sokunca dışarı sarkar kötü durur. 1 beden büyük slim fit kesim hem hareket kabiliyetini artırır hem de vücudunu sarar.

sportif bir fiziğin varsa gömleğin belini terziye daralttırabilirsin. takım elbise giydiğim dönemde hep öyle yaptım.
0
yurtsuz john
(34 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.