Giriş
(5)

Çocukla Tur Hakkında

va
Arkadaşlar bu bayramda arabasız olmamızdan mütevellit yıllar sonra tur ile sinop kastamonu etrafı için kayıt yaptırdım, iki gece konaklamalı olacak. 5'e tam gelmemiş oğlum ve eşimle beraber.Çocukla sıkıntı olur mu tur, yaptınız mı daha önce? Daha önce de sanırıım birkez tur'la bir yere gitmiştim çok
Arkadaşlar bu bayramda arabasız olmamızdan mütevellit yıllar sonra tur ile sinop kastamonu etrafı için kayıt yaptırdım, iki gece konaklamalı olacak. 5'e tam gelmemiş oğlum ve eşimle beraber.
Çocukla sıkıntı olur mu tur, yaptınız mı daha önce?

Daha önce de sanırıım birkez tur'la bir yere gitmiştim çok uzun zaman oldu, dikkat et dediğiniz birşey varsa ondan da alırım.
0
va
(5 saat)
Çişim geldi,
Sıkıldım,
Ne zaman gelicez?
Geldik mi?

Ben olsam araba kiralardım
0
abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
(5 saat)
@abbab, bir an galeyana gelip almış bulundum, tecrübe etmek istedim sanırım ya da kaşındım bilmiyorum, bakalım artık.
0
🌸va
(5 saat)
çocuğum yok ama küçükken 24-30 saatlik otobüs yolculukları yaptım annemle, kendisi bana bir süpriz poşeti hazırlardı, her sıkıldığımda bişey çıkarırdı, bazen yiyecek bişey bazen bir boya, bazen ufacık bir oyuncak vs. çok mutlu ve keyifli olurdum, hala da uzun yol çok severim.
Çocukla dünya turu bile yapan varken neden olmasın, çocuğu eğitmek, ortamlara uyum sağlamasını sağlamak sizin elinizde.
0
tuborg yesili
(5 saat)
Çocuğu sağlam oyalayacak donanımınız olsun yol boyunca, iyi tatiller, iyi gezmeler.
0
abbabaabbaababbabaababbaabbabaab
(3 saat)
Sizin için değil de çevreniz için büyük sıkıntı. Yolculukta tatilde otobüste bile korktuğum şeylerden. Çocuklu aileler evinde otursun.
-4
artıküyeolmakistiyorum
(2 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.