Giriş

Yazar bloklama/sessize alma eklentisi

crime of heart
Severek kullandığım, ancak uzun zamandır güncellenmeyen ekşi engel eklentisinin birçok yeni özellik içeren versiyonunu yaptım. (bkz: fork).Açık kaynak kodlu olduğu için geliştirilmesine katkıda bulunabilir, en alttaki Github linkinden hata bildirimi yapabilir, ya da yeni bir özellik için istekte bul
Severek kullandığım, ancak uzun zamandır güncellenmeyen ekşi engel eklentisinin birçok yeni özellik içeren versiyonunu yaptım. (bkz: fork).
Açık kaynak kodlu olduğu için geliştirilmesine katkıda bulunabilir, en alttaki Github linkinden hata bildirimi yapabilir, ya da yeni bir özellik için istekte bulunabilirsiniz. Umarım işinize yarar.

Yüklemek için: chromewebstore.google.com

Ana özellikler

Toplu işlemler:
- Bir entry'yi favorileyenleri engelleme/sessize alma
- Bir yazarı takip edenleri engelleme/sessize alma
- Bir başlıktaki tüm yazarları engelleme/sessize alma
- Liste halinde verilen kullanıcıları toplu engelleme/sessize alma/engeli kaldırma
- Tüm engelli kullanıcıları toplu olarak engelini kaldırma
- yazar listelerini csv olarak kaydetme, kaydedilen bir csv listesini yükleyerek işlem yapma.

Tarih bazlı filtreleme:
hesap kayıt tarihine göre filtreleme yaparak sadece belirli yaştaki hesapları işlem yapabilirsiniz. örneğin, 10 yıldan yeni hesapları engellemek gibi.

İşlem türleri:
- Engelleme
- Başlık engelleme
- Sessize alma

Kullanım kolaylığı:
- Durdurma/devam ettirme özelliği ile uzun işlemleri kaldığınız yerden sürdürebilirsiniz.
- Kuyruk sistemi ile birden fazla işlemi sırayla çalıştırabilirsiniz.
- İşlem ilerlemesini gerçek zamanlı takip edebilirsiniz.
- Eklenti ekşi sözlük'ün api işlem sınırlamasını otomatik olarak bekler ve sonra kaldığı yerden devam eder.

Github linki: github.com
Web sitesi: eksiengelplus.duzgun.org

Eksi sozluk entrysi: eksisozluk.com
+2
crime of heart
(7 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.