Giriş
(5)

Ekşi sansür olayları nasıl gidiyor?

parka
Yine bir entryimi silmişler.Suç falan da yok.Ölen kızlar için,"İran rejimi bu kızları vinçlere asmıyor muydu"Yazmamı beğenmemişler.Sizde durum nasıl?
Yine bir entryimi silmişler.
Suç falan da yok.
Ölen kızlar için,
"İran rejimi bu kızları vinçlere asmıyor muydu"
Yazmamı beğenmemişler.
Sizde durum nasıl?
0
parka
(3 saat)
trollerin, siyasi parti sosyal medya ekiplerinin at koşturduğu bir ticarethane. işlerine geldiği için hepsine göz yumuyorlar. o yüzden çok şaapmamak lazım.
+3
buenosdias
(3 saat)
tanım, tanım devamı veya bkz değil. leyla yapılmalıydı.
-2
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(3 saat)
@Karim içeride
Yav he he
0
🌸parka
(3 saat)
Ciddi ciddi ekşisözlükte yazıyor musunuz?
Sözlük sistemli biçimde ele geçirildi. Entry girmeyi bırak hit bile sağlamayın. Okumak için bile girmeyin yani.

www.youtube.com
+2
yurtsuz john
(2 saat)
ekşide vakit geçiren kaldı mı hala, ilginç..
bir konuda cvp arıyorsam bakarım, onun dışında aklıma bile gelmiyor.
0
plastic_angel
(5 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.