(5)
cruise ıle norvec gezısı
cruıse gemısı ıle uzun seyahat etmıs arkadaslara soruyorum, yol epey uzun elbette. gemı cok sallar mı, uyku bulantı vs baska sorunlar yasadınız mı? cevaplara tesekkur ederım sımdıden
cruıse gemısı ıle uzun seyahat etmıs arkadaslara soruyorum, yol epey uzun elbette. gemı cok sallar mı, uyku bulantı vs baska sorunlar yasadınız mı? cevaplara tesekkur ederım sımdıden
0
Norvec degil ama Karayipler turu yapmistim Cruise ile, gemi o kadar buyuk ki sallamiyor, karada duruyormussun gibi disariya bakmadigin surece.
Ama ozel bir deniz tutmasi hassasiyeti durumlari varsa bilemeyecegim.
0
en kucuk gemilerden biriyle 4 gun guney amerika taraflarina gittik, sallama falan soz konusu degil. ama en az sallama riski olan yer geminin ortasi.
ayrica, mutlaka camli bir oda olsun, yoksa sikintili gecer. mumkunse balkonlu oda almak lazim hatta.
0
Kisin isvec'ten talinn'e gitmistim. Gece geminin buzlari yara yara gitme sesi bi tik urkutucuydu. (Royal carrabian tarzi ultra luks gemi degildi ama buyuktu).
0
küçük bir gemiyle Kopenhag’dan Oslo’ya geçtim. inanılmaz salladı ve herkese ilaç dağıttılar. mide bulantısıyla geçmişti o gece. büyük cruiselar sallamıyor böyle.
0
Cruise ile yunan adaları turu yapmıştık, bir gece hariç hiç sallanmadi. O gece de denizde fırtına vardi hafif hafif sallandı beşik gibi benim cok hoşuma gitti ama 7 katlı cruiseda g.t yüzdürüyodum, küçük gemi olsa aklım çıkardı heralde. Onun haricinde otelden bir farkı yok imkan varsa gidin
0