Giriş
(1)

İranlilar bizden daha zeki mi sizce

lapaz
https://x.com/shanaka86/status/2027220033320206672?s=20 adamlar sadece bitcoinden 1 milyar dolar kasiyomus. Sasirtti. Neyse soru belli?
x.com adamlar sadece bitcoinden 1 milyar dolar kasiyomus. Sasirtti. Neyse soru belli?
0
lapaz
(2 saat)
iran halkına saygım sonsuz ama diasporası gördüğüm en berbat, en aşağılık, en ezik insan grubu olabilir. bizdeki amerikan/avrupa aşığı sekülerlerin bin kat beterini düşün, her bir vatandaşı nevşin mengü gibi, sir we are white sir pls bomb iran pls destroy my entire family diye ağlaşan kuçu sürüsü.

bitcoin üretimiyle bir ulusun zekasını değerlendirmek zaten bence başlı başına talihsizlik. iran'ı kurtarırsa iran halkı kurtarır. amerika-israil müdahalesi olursa 95 milyonluk ülke açık hava kerhanesine, köle pazarına döner abd'nin müdahil olduğu her yer gibi.

iran "normal" bir dünyada öncü ülkelerden biri olabilirdi, bu kapasiteleri kesinlikle mevcut. bunu kullanmalarının önündeki bir numaralı engel abd ambargoları ve uluslararası arenaya açılamamaları. bunu getiren ne peki? abd ve israil. bugün şimdi batıdaki köpekler iran bombalansın, taş üstünde taş kalmasın, 2026 senesinde monarşi ve şah gelsin diye uğraşıyorlar.

iranlılar eğer iranlı olarak kalmalarına müsaade edilirse pekala bizden zeki olabilir. abd-israil müdahalesi olursa hiçbir şey olmaz, sadece bölgenin güvenliğini tehdit eden bir avuç terörist ordusuna dönüşürler.
0
der meister
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.