[]

Kasa temizligi icin oneriler

Kasanin tepesinde 25 cm'lik bi fan vardi, sizlere omur. Ledleri yaniyor ama, Pervane donmuyor. 2 ayri fan daha var, ayrica islemci fani da stok degil, kallavice bisey. O yuzden normal kullanimda sorun cikmiyor. ama oyun oynarken isiniyor. Bu yuzden kasayi bi acayim, herseyleri bi guzel temizleyeyim, hem acmisken 25'lik faninda hesabini sorayim diyorum. Bana onerebileceginiz pratik yontemler nelerdir? elektrikli supurge cok kaba oluyor, anakart uzerindeki pinleri yamultmak ya da bi kac ufak entegreyi ucurmak istemiyorum. Ayrica su anda hava ufleyen bisey de yok elimde malesef. dis fircasiydi, toz fircaiydi, nefesti derken kendimizi harab etmesek, belki super ipuclari biliyorsunuz bu konuda di mi yani. Neyse, sagolun simdiden, tesekkur ettim.

not: elektrikli supurgenin hayvanligini onleyebilecke bi yontem de iyi olur dogrusu. hayvanliktan kastim, yaklastirdigimiz bir seyi hizla cekiyor ya hani. kontrol edemiyorsun o hizi. ufaksa borunun icine kacabiliyor, buyukse carpismanin hiziyla hasar gorebiliyor. yeterli uzaklik ise temizlik icin yeterli olmuyor.

hadi bakalim, baslasin bahar temizlik senlikleri :)

kasanin resmini de ekliyim ben. ona gore cozum oneren cikar belki.

 
hocam sac kurutma makinasi var da, sicak hava ufluyor ya. PCB'ye, suna buna zarar verir o.


  • arnatuile  (24.07.10 16:16:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.