[]

Ufuk Kara İstanköylü Kız Albümü...

Arkadaşlar çok zor bulunan bir albüm belki elinde mp3 olarak olan vardır diye soruyorum bir umut :(
Çok güzel bi sesi var bu adamın böyle buğulu,kusursuz...Şarkılarından bazılarının isimleri Mumun Alevi ve İstanköylü Kızdı.Eskiden kasedi vardı elimde ama kaybettim maalesef.Elinde olan varsa mp3 şeklinde bana bir mesajatabilirseniz çok sevindireceksiniz beni..

Not:Uşakta meşhur olmuş biriymiş,belki uşaktaki arkadaşlar bu isme aşina olabilir.

 
yillar once Denizli'den almistim bu albumu. sanirim Servet kasetcilik cikarmisti. denizli garajinin orda bir kasetci var ayni isimde. tanidik birilerini bulursan onlara bir sordur bence.


  • pyro clustic flow  (24.07.10 15:34:19) 
pyro clustic flow;
Aklımda bulunsun Denizliye yolum düşerse mutlaka bakacağım,büyük ihtimal yine Uşak çevresinden ulaşacağım,ilginize teşekkür ederim.

  • buzbebek  (24.07.10 15:54:20) 
doksanlı yılların başında işporta tezgahından merak edip almıştım ben de bu albümü. iki seneye yakın severek dinledim. bir gün evi su basınca kaset de heder oldu kurtaramadım. hiçbir yerde bulamadım sonra.. o gün bugündür arıyorum ben de:) ama google da istanköylü kız diye aratınca iki tane link çıkıyor şimdi baktım da.. yirmi sene sonra dinlemek ne enteresan.. ve şarkı gerçekten güzel hala...


  • klustwu ukaga  (01.07.11 04:34:52) 
@klustwu ukaga
Olur da bulursanız kasetini bir gün insanlık namına buradan haberdar edersiniz değil mi? :)

  • buzbebek  (15.08.11 12:50:54) 
merak etme, bulursam haberdar ederim. benden önce bulan olursa bana da seslensin:)


  • klustwu ukaga  (24.03.12 06:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.