(3)
Askıda ekmek alıyor musunuz hiç?
Eşim sık sık askıda ekmek bırakıyordu halk ekmek büfesine ama ben sistemin çalıştığına tam emin değilim. Askıda ekmek almak iste diyorum bir kere, yok utanırım diyor. Askıda ekmek alınca kasanın yanına magnet ekmek yapıştırılan bir fırın var, o sisteme güveniyorum. Siz hiç askıda ekmek alıyor musunu
Eşim sık sık askıda ekmek bırakıyordu halk ekmek büfesine ama ben sistemin çalıştığına tam emin değilim.
Askıda ekmek almak iste diyorum bir kere, yok utanırım diyor.
Askıda ekmek alınca kasanın yanına magnet ekmek yapıştırılan bir fırın var, o sisteme güveniyorum.
Siz hiç askıda ekmek alıyor musunuz?
Durumunuz varsa bile kontrol etmek için ayda yılda bir alın olur mu?
0
Bizim mahalle fırınına askıda ekmek bırakıyoruz bazen. Açıkça görülen bir panosu var. Her askıda ekmek bağışında sayıyı güncelliyorlar. Günlük takipte farkediyorum gelip alan oluyor ve sayı sürekli değişiyor. Sağ olsun mahalleli sayıyı çift hanelerden aşağı düşürmüyor. Belediye büfesi sürekli açık olan bir yer değil ve sayılı ekmek gelir günlük olarak ve o da satın alan kitle ile birlikte tükenir. Dolayısıyla ben bu iş için güvenilir mahalle fırınlarının çok daha efektif ve amaca uygun olabileceğini düşünüyorum. Hem günün her saati açık olmaları hem de stok probleminin olmaması çok kritik. Ulaşılabilirlik önemli çünkü.
+2
İki adet fırın var ekmek aldığım. Birinde dijital pano var, mümkün oldukça buraya ekmek bırakmaya çalışıyorum.
0
Bugüne kadar hiç almadım, yaklaşık 10 senedir her cumartesi pazar koşu sonrası simit almak için uğradığım fırına her seferinde askıya 4 ekmek atıyorum, adamlara güveniyorum.
0