Giriş
(2)

Daireye kaçak akım rölesi ekleme

prole
Merhaba. Yeni eve kiraya çıktım, dairede şalterlerin olduğu yerde kaçak akım rölesi yok. Ev zaten eski bir ev. Bu röle devreye eklenebilir mi? Elektrikçi için kolay bir iş midir? Bana aşağı yukarı ne kadara mal olur?
Merhaba. Yeni eve kiraya çıktım, dairede şalterlerin olduğu yerde kaçak akım rölesi yok. Ev zaten eski bir ev. Bu röle devreye eklenebilir mi? Elektrikçi için kolay bir iş midir? Bana aşağı yukarı ne kadara mal olur?
0
prole
(3 saat)
Eklenebilir, muhakkak ekleyin. Evde toprak hattı var mı onu da kontrol edin/ettirin. Toprak yoksa da kaçak akım rölesi hayat kurtarır. Elektrikçi için çok basit bir iş.

Legrand gibi kaliteli bir röle faz sayısına göre değişmekle birlikte 1000 lira civarında. Herhalde takmak için de bir o kadar (maks) alır diye tahmin ediyorum.
0
orient blue
(3 saat)
Eklenir
Role fiyatlarına netten bakabilirsin. Mubtemelen monofazedir.
Bir ihtimal eski tesisat olduğu için bir yerlerde küçük bir kaçak varsa role sürekli atar, bu durumun olmadığını farz edelim. Role fiyatı + 1000 ya da 1500 TL alır elektrikçi.
0
kisa
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.