Giriş
(3)

araba ruhsatı bu kadar değerli mi

plastic_angel
sürekli yanında taşı vs. gerekiyor mu?
sürekli yanında taşı vs. gerekiyor mu?
0
plastic_angel
(8 saat)
ruhsatla işlem yapılabiliyor ondan yanına al diyorlar ama her dakika da yanında taşınmaz. anca servise verdiğinde vs yanına almak daha mantıklı.
0
elektr10
(7 saat)
polis çevirmesinde veya kaza anında gerekli mi
0
🌸plastic_angel
(6 saat)
son girdiğim 4-5 çevirmede ruhsat sormadılar hiç. ellerindeki cihaza plakayı girince tüm bilgiler çıkıyormuş. benim poliçe evrakları falan da ruhsatta olduğundan kaza anında tutanak tutarken lazım olmuştu. daima araçta duruyor zaten. dışarıda ters bir yerde uzun süreli park, tamire bırakma gibi ekstra durumlar dışında çıkarmıyorum hiç. şimdiye kadar bir sorun olmadı.
0
kanatlı kontun müşfik öpücüğü
(6 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.