Giriş
(2)

arsasi icin kat karsiligi muteahhitle anlasanlar ne kadarini muteahhite veriyor?

Sour
merhaba. elbette arsa niteliklerine gore degisebilir ama genel bir oran var mi? mesela arsaniz var ve kat karsiligi olarak vermek istiyorsunuz. muteahhit ne kadarini aliyor?
merhaba. elbette arsa niteliklerine gore degisebilir ama genel bir oran var mi? mesela arsaniz var ve kat karsiligi olarak vermek istiyorsunuz. muteahhit ne kadarini aliyor?
0
Sour
(3 saat)
şehirden şehire değişiyor. fakat bildiğim kadarı ile maksimum yüzde 50 yani 50 daire ise yarı yarıya paylaşıyorlar.

fakat talebe göre değişiyor. örnek ev fazla yapılıp satılmayacak ozaman aşağıya doğru gidiyor.
kim ne kadar aşağıya bağlaybilirse

sahibinden sitesinde de zaten kat karşılığı arsa diye ilanlar vardır açıklamaya yazmış olabilirler taleplerini
+1
sivri sinek
(3 saat)
bugün bir işte denk geldim. Isparta kepeci mahallesinde arsa sahipleri %42 almışlar. izmirde genel olarak %50, sarıgölde denk geldi geçen hafta 3 katlı 6 daire 2 işyeri olan binaya, müteahhhit arsa sahibine sadece 3 daire vermiş. kentsel dönüşüme girerse ortalık karışıyor. kendi dairesinden daha küçük bir daire alıp üste de para veriyorlar genel olarak. veya eğer ek kat alabilirse müteahhit sadece ek katları alıp, arsa sahiplerine kendi dairelerinin biraz küçülmüş halini veriyorlar. Karşıyakada daha absürd örnekler de var. yerine mevkisine göre değişir bu durumlar.
0
ground
(6 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.