Giriş
(2)

Vietnam seyahati öncesi aşı

huladancer
Doktorum iki aşı istedi, onları yaptırdım. Kuduz ve Hepatit A. Şimdi de tifoya karşı tablet vereceğini söyledi. iki günde bir, 1 tablet alacakmışım. Vietnam’ın kırsal bölgelerinde de gezeceğim için gerekli olduğunu belirtti.Eve gelip internete baktığımda tifo aşısının ağızdan alınan tablet şeklinde
Doktorum iki aşı istedi, onları yaptırdım. Kuduz ve Hepatit A. Şimdi de tifoya karşı tablet vereceğini söyledi. iki günde bir, 1 tablet alacakmışım. Vietnam’ın kırsal bölgelerinde de gezeceğim için gerekli olduğunu belirtti.
Eve gelip internete baktığımda tifo aşısının ağızdan alınan tablet şeklinde uygulandığı ve toplam 4 doz olduğu yazıyor. Ancak doktorum bana 10 tablet alacağımı söyledi? 2 defa sordum. Neden böyle?
0
huladancer
(4 saat)
Seyahat Sağlığı Merkezi'ndeki doktorlar ile görüştün mü? En doğru bilgiyi oradan alabilirsin.
www.seyahatsagligi.gov.tr

Vietnam'daki kırsal alanlar için sıtma riski de var. Bununla ilgili ilaç kullanmak isterseniz onu da Seyahat Sağlığı Merkezi'ndeki doktorlar reçete ediyor.
0
mrmlq
(3 saat)
mrmlq, evet yaşadığım ülkedeki seyahat sağlık merkezi'ne gittim.
0
🌸huladancer
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.