(1)
ev ile su sayacı arasındaki boru kime aittir?
müstakil evlerden oluşan yatay mimari bir site. kapının önünde olan su sayaçları, sular idaresinin zorlaması ile site dışındaki kutuya alınacak. kutudaki sayaçlardan her eve ayrı boru gidecek.bu sayaç ile ev arasındaki boru siteye mi ait, şahsa mı ait olur?net cevap arıyorum, hukuki bir mesele. "ben
müstakil evlerden oluşan yatay mimari bir site. kapının önünde olan su sayaçları, sular idaresinin zorlaması ile site dışındaki kutuya alınacak. kutudaki sayaçlardan her eve ayrı boru gidecek.
bu sayaç ile ev arasındaki boru siteye mi ait, şahsa mı ait olur?
net cevap arıyorum, hukuki bir mesele. "bence böyle olması lazım" şeklindeki fikirleriniz maalesef işime yaramıyor bu durumda.
-1
genel kanı daire kapısının içerisi şahsa, dışarısı siteye aittir şeklinde ama kitapta ne yazıyor bilmiyorum.
0