Giriş
(2)

Bir şarkı soruyorum

costgrande
Bu şarkıyı klibini daha doğrusu 2005-2006 gibi kanal 1 gibi ya da az bilinen bir kanalda izlerdim, ana Johnson'un we are klibi ile beraber dönerdi. Klip sokakta geçerdi grup üyeleri hoplayıp zıplardı çokta sert olmayan rock şarkıydı sanki böyle nispeten İnce sesli bir solistleri vardı kliple ilgili
Bu şarkıyı klibini daha doğrusu 2005-2006 gibi kanal 1 gibi ya da az bilinen bir kanalda izlerdim, ana Johnson'un we are klibi ile beraber dönerdi. Klip sokakta geçerdi grup üyeleri hoplayıp zıplardı çokta sert olmayan rock şarkıydı sanki böyle nispeten İnce sesli bir solistleri vardı kliple ilgili hatırladığım bir detay da sarı çiçek kılığına girmiş bir adam olması şarkı yabancıydı neydi acaba?
0
costgrande
(3 saat)
good charlotte - i just wanna live olma ihtimali olabilir mi
www.youtube.com
+1
cay koy geliyorum
(3 saat)
Nokta atışı teşekkürler.
0
🌸costgrande
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.