Giriş

son günlerdeki bakır külçe muhabbeti nedir

biseysorcaktim
pek twitter kullandığım yok. bugün biraz baktım da bakır külçeleri alan insanların haberlerini gördüm.altın fiyatlarında artış var diye millet gümüş ve bakır külçeleri almaya mı başladı?gümüşü hadi anlarım da, bakır yükte hafif pahada ağır bir ürün değil ki. üstelik saklanması tehlikeli ya da bozula
pek twitter kullandığım yok. bugün biraz baktım da bakır külçeleri alan insanların haberlerini gördüm.

altın fiyatlarında artış var diye millet gümüş ve bakır külçeleri almaya mı başladı?
gümüşü hadi anlarım da, bakır yükte hafif pahada ağır bir ürün değil ki. üstelik saklanması tehlikeli ya da bozulabilir diye biliyorum.

neden alıyorlar? kime satacaklar?
+1
biseysorcaktim
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.