[]

[ Anket ] Soruların altına cevap yazılınca o soru yukarı taşınsın mı? / Taşınmalı mı?

Sol framede olduğu gibi yazmış olduğumuz sorulara cevap gelince ekşi duyuru da üste taşınmalı mı?

bence taşınmalı evet.


 
o zaman yeni verilmiş ve henüz cevap almamış duyurular en altta görünmez mi?
bunun yerine bence 2 ayrı kategori olabilir:
"bugünkü duyurular" (zaten var) + "cevap sayısına göre sıralama"
  • gxix  (16.11.07 16:25:30) 
bir üçüncü olarak olmalı diye düşünüyorum. arkada kalan duyurular unutulup gidiyor. ilgisiz kalıyor. kendi 2 günlük soruma cevap gelmiş mi diye aranıp duruyorum.

evet favorilerim var benimkiler var ama bu da olsun.
"son cevaplananlar"
  • can see  (16.11.07 16:27:50) 
karman çorman olur o zaman. sıra bozulduğu için hangisini okumuştuk, hangisini okumamıştık karışır iyice. cevap verilebilitesi az sorular aşağılarda kaybolur gider, hiç cevap verilemez olurlar. bence iyi böyle.


  • kibritsuyu  (16.11.07 16:30:35) 
son cevaplananlar ve eklenme sırasına göre duyurular şeklinde sıralanmalı bence.şu anki durum gayet güzel ama eksiği var diye düşünüyorum.cevap var mı diye her gün girip tüm başlıklara bakmak işkence oluyor.


  • vampyria  (16.11.07 16:35:12) 
"Cevaplanmamışlardan getir" olacaktı, bir türlü olmadı. Evet, tek kategori yerine birkaç kategoride cevapları getirme olmalı.


  • ermanen  (16.11.07 18:46:26) 
ekşibition gibi son cevap verilen duyuruları, kimin cevap verdiğini, saatini vs yazacak ufak bir bölüm yapılsa da olur.


  • kimlanbu  (16.11.07 19:03:48) 
daha bi foruma döner, karışır ortalık


  • reeper redeemer  (16.11.07 19:39:55) 
Burada iki sey var:
1. Eksi sozluk yazari iseniz sizin sorunuza cevap verildigi zaman, eksi sozlukten size mesaj atiliyor. bundan dolayi takip etmek gibi bir sorununuz yok sozluk yazari iseniz.
2. Evet, sanirsam Cevapsizlar gibi bugunun yanina bir buton koyabilirim, sadece hic cevap verilmemis sorulari listeler, veya hic cek atilmamis sorulari listeler...
3. (bu bonus madde) Bu site forum degil, ondan cevaplanmisi yukari almak gibi durum soz konusu olamaz.

KTHXBYE
  • compumaster  (16.11.07 20:13:34) 
tamamdır teşekkür ettim.. sözlük yazarıyım evet. ama ben sorularıma yanıt aldıktan 20 dakika sonra sözlüğe mesaj geliyor o ayrı.

sorun değil ekşi duyuruyu seviyorum :)
  • enola gay  (16.11.07 21:23:15) 
aslında benimkiler kısmında olabilir. bir de bu textbox'ta imleç gözükse. aramadım etmedim belki vardır da ben bilmiyorumdur.


  • carnicero  (18.11.07 18:52:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.