Giriş
(4)

kot nereden alınır

koxy
şöyle belimize götümüze oturan, 3 haftada ağı pert olmayacak düz siyah erkek kotu.maviden son zamanlarda memnun kimse ile karşılaşmadım.başka da nereye bakabilirim pek fikrim yok.
şöyle belimize götümüze oturan, 3 haftada ağı pert olmayacak düz siyah erkek kotu.
maviden son zamanlarda memnun kimse ile karşılaşmadım.
başka da nereye bakabilirim pek fikrim yok.
0
koxy
(4 saat)
levi's 501 aldım yakın zamanda. istediğiniz gibi bence.
0
inheritance
(4 saat)
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(3 saat)
marks and spencer'ın autograph japanese selvedge kotları çok çok iyi. türkiye'deki mağazalarda oluyor mu bilmiyorum ama kotun zirvesi bu selvedge'dir bence. selvedge başka markalarda da var tabi ama ben m&s olanları seviyorum.

www.marksandspencer.com
0
efreet sultan
(2 saat)
kadıköy opera pasajına gidin efsane kotçular var eski tarz kumaşlar şimdi ki gibi penyeden bozma değil.
0
deepex
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.