Giriş
(4)

Numara Değiştirmek Hakkında

don fabrizio salina
Merhaba, numara değiştireceğim başvuru da yaptım fakat bir konu var ki tam çözemedim. Reklam girdisi sanılmasın diye x ve y kullanacağım. X ile taahhüt bitiyor 9 şubat'ta. Y ile yeni hat başvurusu yaptım eve gönderecekler sim kartı onayladım. X iptal oldu mu şimdi yani? Y kendi mi iptal edecek X ope
Merhaba, numara değiştireceğim başvuru da yaptım fakat bir konu var ki tam çözemedim. Reklam girdisi sanılmasın diye x ve y kullanacağım.
X ile taahhüt bitiyor 9 şubat'ta. Y ile yeni hat başvurusu yaptım eve gönderecekler sim kartı onayladım. X iptal oldu mu şimdi yani? Y kendi mi iptal edecek X operatörünü yoksa ben X'in şubesine mi gideceğim?
0
don fabrizio salina
(04.02.26)
Y'nin sim kart eve gelecek. sonra Y'den size mesaj gelecek, şu gün şu saatte simkartınızı değiştirin diye. o arada siz X'le muhatap olmayacaksınız. sadece varsa faturanızı ödeyeceksiniz.
0
co2s2
(04.02.26)
Siz numara taşımıyorsunuz ki. Yeni bir hat almışsınız, ikisi birbirinden bağımsız. Taahhüt bitince X’i kendiniz iptal etmelisiniz yoksa taahhütsüz olarak açık kalmaya devam eder. Co2’nin dediği numara taşıma için geçerli.
+2
orient blue
(04.02.26)
yeni numara/hat aldıysanız x kendiliğinden iptal olmaz. tahhütsüz fiyatıyla devam eder. onu kapattırmanız lazım.
0
elorelia
(04.02.26)
İşaretlediğin cevap senin durumun için doğru cevap değil. Diğer iki cevap doğru.

Sen Y’den yeni hat al veya alma X’teki hattını etkilemez. Y de eski hattınla ilgilenmez. X’i kendin ayrıca kapattırman gerek.
+1
lazor
(04.02.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.