Giriş
(5)

öksürüğüme çare

neden beni sevmedin
selamlar.cuma-cumartesi çok ateşlendim. kolumu kaldıramıyordum. neyse güç bela cumartesi gece acile gittim. ilaç aldım vs. antibiyotik kullanıyorum pazardan bugüne kadar.biraz toplarladım. ama göğsümden gelen bi öksürük var. beni mahvediyor. öksürmekten sırtım boğazım ağrıdı artık. boğazımdaki gıcı
selamlar.

cuma-cumartesi çok ateşlendim. kolumu kaldıramıyordum. neyse güç bela cumartesi gece acile gittim. ilaç aldım vs. antibiyotik kullanıyorum pazardan bugüne kadar.

biraz toplarladım. ama göğsümden gelen bi öksürük var. beni mahvediyor. öksürmekten sırtım boğazım ağrıdı artık. boğazımdaki gıcığı çıkatıp atamıyorum, yani öyle bi öksürük de değil.

eczaneden ne alsam iyi gelir? hiç böyle problemim olmamıştı daha önce.
0
neden beni sevmedin
(28.01.26)
Tuzlu bal yedim ben üç kaşık (peş peşe değil iki saatte bir), ertesi gün kesildi öksürüğüm ama hastalıktan sonra kalan kuru öksürüktü, sebepsiz.
Boğazda atması gereken bir şey varsa işe yarar mı bilemedim eczaneye sormakta fayda var. Geçmiş olsun.
0
mutekebbir
(28.01.26)
Buradan ilac tavsiyesi vermek tabii ki dogru degil ama tecrubemi paylasicam yine de. Cigerlerim cikcakmiscasina olan 1 haftalik oksurugumu Prospan surup 2 kasikta cozmustu. Bitkisel bi ilacmis, bebeklere hamilelere kullaniliyo
+1
üğpoıuy
(28.01.26)
Geçmiş olsun. Grintuss bitkisel şurup da iyi geliyor.
0
duhan
(28.01.26)
Mucovit-C 1200 mg.
0
tiredofwaiting
(28.01.26)
yani boğaz gıcığı filan olsa anlarım da göğsümden geliyor diyorsunuz. belki tekrar doktora gitmeniz gerekiyordur. yok illa evde tavsiye diyorsanız aspi natura verdiler bana öksürük için.
0
elorelia
(29.01.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.