Giriş
(1)

amerika vizesi bitmeden uzatmak için başvurabilir miyim?

turk kizi
ilk başvurumda seyahat geçmişim yeterli olmadığı için 1 yıl verdiler, eğer zamanında çıkış yaparsan uzatmak için başvurabilirsin dedi gişedeki görevli. Şimdi ben bi gittim geldim Amerika'ya 1 hafta, ekimde bitiyor vize. Fakat benim yaza girmeden istifa etme ihtimalim var Amerika'da 1 ay geçirebilmek
ilk başvurumda seyahat geçmişim yeterli olmadığı için 1 yıl verdiler, eğer zamanında çıkış yaparsan uzatmak için başvurabilirsin dedi gişedeki görevli. Şimdi ben bi gittim geldim Amerika'ya 1 hafta, ekimde bitiyor vize. Fakat benim yaza girmeden istifa etme ihtimalim var Amerika'da 1 ay geçirebilmek için yazın. Sonra dönünce işsiz şekilde 10 yıla uzatmak istersem reddedilir mi diye endişelendim. Acaba şimdiden başvurabiiir miyim hazır işim falan varken?
0
turk kizi
(2 saat)
kobuzchu kiz
(1 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.