Giriş
(2)

Fiziki Altın Nisan 2026 muhabbeti

bepicolombo
elimde bir miktar fiziki altın var altın iyi arttı tepetaklak olmadan kademeli çıkış yapıyorum. Fakat önümüzdeki nisanda alma/satma sistemi ile ilgili bir kaç kısıtlama gelecek diyorlar. Onunla ilgili detaylı bilgiye sahip olan var mı? Satışı bıraksam mı
elimde bir miktar fiziki altın var
altın iyi arttı tepetaklak olmadan kademeli çıkış yapıyorum. Fakat önümüzdeki nisanda alma/satma sistemi ile ilgili bir kaç kısıtlama gelecek diyorlar. Onunla ilgili detaylı bilgiye sahip olan var mı? Satışı bıraksam mı
0
bepicolombo
(4 saat)
altında tepetaklak olacak diye bir beklenti yok.
Aksine ara ara düzeltmeler ile yoluna devam edecektir, tabiki artışını destekleyen etmenler ortadan kalkmadıkça.

Fiziki altındaki tüm hazırlıklar ,bana göre fiziki altından vergi almak üzerine.

Beklendiğim planda şu şekilde,

Altın üzerinden vergi alınacak bir düzenleme getirilecek, ve sonrasında develiasyon yapılarak boş kasa doldurulacak.

Yada hiç develiasyon yapılmayıp, Ons altın getirisi kaynaklı alınacak vergiler ile hazineye kaynak sağlanarak, dolar tl kuru dizginlenmeye devam edilecek.

Bunlar kişisel görüş olup, tavsiye olmadığını belirtmemde fayda var.
0
Rao
(3 saat)
Altın her gün %2 - %2 artarken neden çıkıyorsunuz? Altın birikim aracıdır. Biriktirir, hedefinize ulaşınca bozdurur ve ne alacaksanız, onu alırsınız. O zamana kadar düşse de çıksa da alınır, bozdurulmaz!

Ben satıp geri alacağım derseniz, yaya kalabilirsiniz. Artış son hız devam ederken bozulmaz. Zirveden 3-4 gün peş peşe düşerse, çıkmak istiyorsanız, o arada çıkarsınız.

Devlet yastık altına bir güzellik düşünüyor ama yapmaları çok zor. Ortaya bir haber attılar, piyasayı yokladılar. Çok tepki gelince vazgeçtiler. Şu an için bir şey yok. Ama ne olur, bilinmez. Ancak çok sıkıntılı bir şey olacağını tahmin etmiyorum...

.
0
kartallar yuksek ucar
(3 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.