Giriş
(4)

Mobilya montajından anlayan var mı?

sacrilegious
Merhaba,Elimizde İkea Smagöra beşik mevcut. (Linki: ( https://www.ikea.com.tr/urun/smagora-beyaz-60x120-cm-bebek-karyolasi-50461230 ) Ancak bağlantı parçaları taşınırken kaybolduğu için ürünü nasıl monte edebileceğimizi bir türlü bulamadık, elimizde hiçbir vida vs yok şu an. İkea’ya mail attık dönüş
Merhaba,

Elimizde İkea Smagöra beşik mevcut. (Linki: ( www.ikea.com.tr ) Ancak bağlantı parçaları taşınırken kaybolduğu için ürünü nasıl monte edebileceğimizi bir türlü bulamadık, elimizde hiçbir vida vs yok şu an. İkea’ya mail attık dönüş alamadık.

Sizce bu durumda ne yapabiliriz? Her türlü öneriye açığız. Sırf bu yüzden yeni beşik almak istemiyoruz :(

Teşekkürler
0
sacrilegious
(22.01.26)
ikea ya git,müşteri hizmetleri bölümünden ürünün bütün vidalarını iste.yapım kılavuzunuda çıktı olarak verirler.sıfırdan bakarak kur.
+4
duptıs
(22.01.26)
Daha dün mahallenin ustasına onlinedan aldığım kitaplığı monte ettirdim. Firmadan gelen vidaları beğenmedi, kendi vidalarını kullandı. Bu şekilde çözebilirsiniz.
0
auroraaurora
(23.01.26)
oo kızım için alıp monte etmiştim. çok basit 4+4 tane uzun vidası olması lazım. alyanlı başlığı var. ikea vida veriyor ama 8 tane vermeyebilir. çünkü satışı yokmuş ve ellerinde ne kadar fazla varsa onu veriyorlar. sadece yükseltme kısmını anlayamadım. oto sanayilerin bazılarında sadece somun civata satan yerler var, onlar da yardımcı olur.
aynen 8x vida ve yükseltmek için özel bir kancası varmış. kullanım klavuzu linkini bırakıyorum.
www.kullanimkilavuzu.com.tr
+1
ground
(23.01.26)
alyan başlı vida kullanılmışa benziyor, eğer internetten kılavuza ulaşabiliyorsan ikea'ya gitmene de gerek kalmaz. bi hırdavat dükkanından halledersin.

edit: ben yazana kadar @ground ihtiyacın olanı bulmuş bile.
+1
antihero
(23.01.26)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.