Giriş
(2)

yalnızlık

zen1th
pandemi sonrası gitgide daralan arkadaş çevrem geçenlerde anladım ki hakkı rahmetine kavuşmuş. bu süreçte yeni insanlar tanıyayım diye birçok kursa, etkinliğe katıldım. sonuç sıfıra sıfır. başka fikri olan?
pandemi sonrası gitgide daralan arkadaş çevrem geçenlerde anladım ki hakkı rahmetine kavuşmuş. bu süreçte yeni insanlar tanıyayım diye birçok kursa, etkinliğe katıldım. sonuç sıfıra sıfır. başka fikri olan?
0
zen1th
(2 saat)
gruplara bak,
gezi,otomobil, vb.
0
designer
(25 dk)
İletişim anlayışını değiştirmek belki işe yarar. İnsanların çoğunda menfaat ilişkisi görüyorum, kafasına uymadığı anda yön değiştiriyor, sanki randevulaşmamış gibi başka plan yapıyor falan. Bir de sen çevrene ağır geliyor olabilirsin, bazı çevreler bazı insanları kusar, anlamazlar vs. Belki kendine uygun bir alanda değilsindir.
0
muhayyer divan
(25 dk)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.