Giriş
(9)

Asker çocuklarına torpil var mı sizce?

runaway
Çevremde ne kadar hukuk mezunu asker çocuğu varsa hakim savcı falan oldu. insan ister istemez bir öncelikleri mi var diyor. Size de böyle denk gelen oldu mu? Torpil midir bu?
Çevremde ne kadar hukuk mezunu asker çocuğu varsa hakim savcı falan oldu. insan ister istemez bir öncelikleri mi var diyor. Size de böyle denk gelen oldu mu? Torpil midir bu?
+1
runaway
(5 saat)
Albay ve üstü için evet. Altını takan olmaz.
-3
arbre
(5 saat)
Gördüklerim Albay ve üstü zaten.
0
🌸runaway
(5 saat)
Askerler, valiler, kaymakam ve savcılar hep bir aradalar. doğal olarak bağlantıları vardır.
0
Karim iceride uyuyor ben seni dusunuyorum
(5 saat)
milletçe asker çocuğu besliyoz yani vergilerle. vay be..
+1
🌸runaway
(5 saat)
Bir de eski Orduevleri döneminde görseydiniz. Askerin maailesinin vergilerle hizmetçiliğini yaptırtıyorduk. O orduevlerinde kuaföründen kurutemizlemesine her şey olurdu.
Ailemizde bir asker var. Karısı bir gün ne ütü yapmıştır ne kuaföre para ödenmiştir. Ordu evinde en iyisi vardı zaten, bir sürü keriz vergileriyle ayakta tutuyordu oraları.
0
huladancer
(4 saat)
benim tanıdığım bir albay çocuğu da hakim oldu. şimdi kardeşi hakimliğe hazırlanıyor. albay ve üzeri bence de etkili.
0
asap raki
(4 saat)
Bu milletin neden bu halde oldugu su yazilanlardan bile o kadar anlasiliyor ki.

Doktora, askere, egitimli olup, bu ulkeye bir seyler katmaya calisan insanlara fesatligimiz, dusmanligimiz bitmiyor.
-2
narod
(1 saat)
Şu an akpli değilsen devlette yerin dahi yok. Asker çocuklarıda siyasileri tanır.
0
mikahakkinen
(1 saat)
Konu hakkında bir gözlemim yok. Ancak sivil asker, toplam eşdeğer statüdeki bürokrat çocuklarında aynı durum söz konusuysa, bu genel duruma bakmadan içlerinden sadece askerleri cımbızlayıp konu ederseniz, bu sizi çok farklı yerlere götürür.
0
Mirket
(9 sn)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.