Giriş

Milli Takımlı Coca Cola Reklamı

elektr10
Abi bir tane reklam vardı sanırım 2008 avrupa şampiyonası öncesinde ama asla bulamadım. Böyle insanlar sağ elini kaldırıp reklamdaki şarkıyı (müzik de Bim Bam Bom idi. Çatlasın düşmanlar! Benim de artık bir sevgilim var) söylüyordu. Sözleri şunun gibi bir şeydi.Oh be sonunda oldu Türkiye'mHak ettiğ
Abi bir tane reklam vardı sanırım 2008 avrupa şampiyonası öncesinde ama asla bulamadım. Böyle insanlar sağ elini kaldırıp reklamdaki şarkıyı (müzik de Bim Bam Bom idi. Çatlasın düşmanlar! Benim de artık bir sevgilim var) söylüyordu. Sözleri şunun gibi bir şeydi.

Oh be sonunda oldu Türkiye'm
Hak ettiğin yerdesin sen yeniden
Gücümüz formamızın renginden
Avrupa'yı oynatırız yerinden.

Ha-Ha-Ha!
Bekle Avrupa!
Ama dost tanımayız kupa uğrunda!

Abi asla bulamadım ama ya şaka gibi. Bulan olursa buraya linki bırakabilir mi? Veya siz bu reklamı hatırlıyor musunuz?
0
elektr10
(4 saat)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.