Bahs proteinim var, diyet için kullanıyorum. Suya karıştırmam gerekiyor ama hiç sevmedim. Hayata küsüyorum resmen içerken aromalı olmasına rağmen. Ilık ya da soğuk süte karıştırsam olur mu?Bir de shaker yerine blender ile karıştırsam etkisini bozar mıyım? (metal bıçak değmesi vb)Teşekkürler.
Bahs proteinim var, diyet için kullanıyorum. Suya karıştırmam gerekiyor ama hiç sevmedim. Hayata küsüyorum resmen içerken aromalı olmasına rağmen. Ilık ya da soğuk süte karıştırsam olur mu?
Bir de shaker yerine blender ile karıştırsam etkisini bozar mıyım? (metal bıçak değmesi vb)
Teşekkürler.
0
strawberry first (
2 saat)
süt ile içebilirsiniz ama kalorisi biraz daha yüksek olur. yağsız süt kullanın isterseniz. blender ile bence bir sorun olmaz.
0
Hazırlanış ve tüketilme şeklinin bir etkisi olmaz ama Bahs ürünlerini ben de incelemiştim içeriği gerçekten çok kötü, yani bitkisel bazlı protein kullanıyorlar pek bir etkisi yok, onun yerine bir sonraki alışverişinde Protein Meal ürünlerini tavsiye ederim eğer vegan değilsen.
0
Tarçın, kakao vb tat vericilerle karıştırıp içiyordum ben.
0
yakalayamadığın.ışıklar
(
1 saat)