(4)
burayı neyle doldurayım
nisan ayında yapılan pvc pencere ile duvarın arasında (içeri tarafta) sıcaklık farkından, açıp kapatırken oluşan titreşimden vs zamanla boşluk oluştu. montaj yapıldığında yoktu.https://i.imgur.com/rtQ1PPb.jpegbu boşluğu neyle doldursam daha iyi olur? herhangi bir soğuk hava girişi yok, ama ileride o
nisan ayında yapılan pvc pencere ile duvarın arasında (içeri tarafta) sıcaklık farkından, açıp kapatırken oluşan titreşimden vs zamanla boşluk oluştu. montaj yapıldığında yoktu.
i.imgur.com 
bu boşluğu neyle doldursam daha iyi olur? herhangi bir soğuk hava girişi yok, ama ileride olabilir de.
alçı mı çekeyim, mastik mi çekeyim, silikon mu basayım ne yapayım?
0
Titreşimden olduysa mastik. Ama duvara iyi vidalamadilar mi acaba??
0
gördüğüm kadarı ile zamanla oluşan bir boşluk değil. oraya dolgu malzemesi kullanılmış ve zamanla kuruyup çatlamış ve dökülmüş gibi. süpürgeyle de alınmış ve açıklık oluşmuş. yeniden ama daha kaliteli bir malzeme ile dolgu yapın.
0
önce dolgu fitili ile doldur. üstüne mastik. alçı yine çatlar. işlem sırasında kuru olması önemli.
0
görüntüdeki pencere profili ile alakali ya da yalitim gerektiren bir bosluk degil. kötü bir dolgu malzemesi sorunu gibi.
www.bauhaus.at bir projemde bu sorunla karsilassam su hedeyi yazardim ben. türkcede macun dneiyormus galiba. daha hareketli bir yerse (acilip kapanan pencere gibi) akrilik mastik.
0
konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
(
21 saat)